Особливості використання QR-кодів на уроках мистецтва в старшій школі - Цимбал, Наталя Ігорівна (Мистецтво та освіта, 2022)
У статті розглянуто питання використання QR-кодів у освітньому процесі, зокрема на уроках мистецтва в старшій школі закладів загальної середньої освіти. Зазначено, що технології створення та розпізнавання QR-кодів відносяться до елементів мобільного інформаційно-освітнього середовища. Розглянуто QR-коди як носії інформації, програми для їх розробки, напрями використання в освітньому процесі. Розкрито особливості використання QR-кодів на різних етапах уроку мистецтва в старшій школі, наведено приклади реалізації технології під час уроку за темою «У пошуках художньої експресії» (9 клас).