Арпрактикум як форма психологічної самопідтримки та професійної комунікації - Бриль, Марина Миколаївна (Мистецтво та освіта, 2024)
Описано результати реалізації програми організації психологічної підтримки та професійної комунікації в рамках проведення курсу підвищення кваліфікації методичною установою Міністерства культури та інформаційної політики України – Державним науково-методичним центром змісту культурно-мистецької освіти. В умовах продовження агресії Росії проти України в 2023–2024 н. р. для викладачів сфери мистецької освіти Центром було запропоновано унікальну освітню програму психологічного напряму, яка надала учасникам знання та навички щодо доступних арттерапевтичних інструментів, сфокусувала на питаннях забезпечення власної психологічної підтримки.