Музичні проєкти для школярів різновікових груп: з методичного і творчого досвіду - Гринчук, Ірина Павлівна; Кріль, Мирон Михайлович (Мистецтво та освіта, 2024)
Піднято проблему формування в майбутніх педагогів-музикантів досвіду художньо-педагогічної комунікації у процесі організації і проведення зі школярами різновікових груп музичних проєктів, спрямованих на ознайомлення з творчістю українських композиторів, сучасних митців із різних регіонів України. На прикладі виконавських класів факультету мистецтв ТНПУ імені Володимира Гнатюка висвітлено окремі аспекти організації навчальної діяльності студентів в умовах виконавських класів, фахових курсів, організації позанавчальної діяльності із школярами різновікових груп. Представлено діяльність музичного проєкту «Уроки музики з симфонічним оркестром» при Тернопільській обласній філармонії.