Форми музикування учнів закладів початкової мистецької освіти - Лісова, Руслана Віталіївна (Мистецтво та освіта, 2024)
У статті актуалізується проблема навчання музикування в закладах початкової мистецької освіти. Описано форми й методи, які використовує викладач у процесі організації колективного й індивідуального музикування. Представлено методичні рекомендації для викладачів закладів початкової мистецької освіти щодо використання багаторічного педагогічного й композиторського досвіду авторки, її нотних матеріалів у навчанні учнів музикування. Розкрито особливості організації музикування під час проведення різних занять у закладах початкової мистецької освіти.