Особливості організації дистанційного навчання мистецтва - Власова, Валерія Гаврилівна (Мистецтво та освіта, 2022)
Розглянуто питання дистанційного навчання мистецтва, специфіку синхронного та асинхронного режимів, онлайн-навчання. Відзначено переваги та недоліки застосування в освітньому процесі різних режимів дистанційного навчання. Схарактеризовано загальні питання організації дистанційного навчання мистецтва, його особливості та забезпечення. Наведено приклади видів мистецької діяльності, які доцільно проводити, використовуючи особливості даних режимів і форм навчання учнів мистецтва в закладах загальної середньої освіти. На основі законодавчих документів уточнено термінологію з проблеми дистанційного навчання, що буде корисно практикам.