Опановуємо культуру духовного життя з учнями 5–6 класів: навчально-методичне забезпечення - Сіданіч, Ірина Леонідівна (Мистецтво та освіта, 2024)
У статті презентовано навчально-методичне забезпечення для реалізації модельної навчальної програми «Духовність і мораль в житті людини і суспільства. 5–6 класи» (автори Жуковський В. М., Сіданіч І. Л., Грищук Д. Г., Губеня І. І., Лахман Н. М.), що має на меті опанування учнями 5–6 класів Нової української школи духовної культури і моралі, сприяє формуванню духовних і моральних цінностей, які утворюють стрижень духовності і культури в суспільстві. Розкрито зміст навчання учнів у 5–6 класах, що спрямовує школярів пізнавати культуру духовного життя й робити його частиною своєї життєдіяльності.