Мистецько-педагогічна технологія «Мобільний театр пісні «Левеня» - Железник, Ольга Феліксівна; Гурин, Олександра Михайлівна (Мистецтво та освіта, 2019)
Висвітлено досвід доброчинної діяльності Мобільного театру пісні «Левеня» СЗШ № 50 м. Львова, описано зміст та практичне значення роботи театральної студії у навчанні, вихованні учнів та сприянні психологічній реабілітації поранених у зоні ООС (АТО) воїнів Збройних Сил України. На основі аналізу діяльності колективу проаналізовано особливості організації театру пісні, напрями і технології його роботи. Представлено практичні рекомендації вчителям щодо створення і функціонування подібної театральної студії на базі загальноосвітніх навчальних закладів та позашкільних установ.