Авторські дидактичні ігри як засіб навчання мистецтва учнів із особливими освітніми потребами - Железник , Ольга Феліксівна (Мистецтво та освіта, 2023)
У статті висвітлюються особливості навчання мистецтва учнів з особливими освітніми потребами в інклюзивних класах на прикладі закладу загальної середньої освіти – СЗШ № 50 м. Львова. На основі власного педагогічного досвіду роботи з учнями з особливими освітніми потребами автор статті надає рекомендації щодо організації і проведення уроків мистецтва в інклюзивних класах. Описано авторські дидактичні ігри, створені у співпраці з науковими співробітниками львівських музеїв як засіб навчання мистецтва учнів різного віку з особливими освітніми потребами.