Мультимедійний навчально-розвивальний сет з історії української культури для дітей 5–7-ми років «Книжка-Малюжка» - Чабак, Лариса Олександрівна (Мистецтво та освіта, 2020)
Розглядається проблема електронних видань для дошкільників та вимоги до їх змісту й дизайну. На основі аналізу ринку таких видань зроблено висновки про нестачу якісного дитячого мультимедійного освітньо-розвивального контенту мистецького спрямування. Представлено авторський мультимедійний навчально-розвивальний сет з історії української культури для дітей 5–7-ми років «Книжка-Малюжка», що складається з друкованої (зошит-альбом) і електронної (мобільний застосунок) частин. Унікальність розробленого продукту полягає в самостійному здобуванні візуальної і звукової інформації дитиною шляхом взаємодії із застосунком та її опрацювання через систему візуальних та інтерактивних елементів.