«Дерево життя»: створення декоративної композиції засобами комп’ютерної графіки - Даніліна, Віра Олександрівна (Мистецтво та освіта, 2021)
Представлено досвід ознайомлення учнів основної та старшої школи з декоративним мистецтвом Черкащини та створення на цій основі декоративних композицій за власним задумом із використанням засобів комп’ютерної графіки на прикладі циклу занять за темою «Створення орнаменту “Дерево життя”» під час вивчення курсів «Декоративно-прикладне мистецтво» та «Комп’ютерна графіка» в освітньому процесі спеціалізованої загальноосвітньої школи з поглибленим вивченням предметів гуманітарно-естетичного профілю.