Організація початкового етапу навчання гри на домрі у форматі музичної казки - Тішина, Олена Федорівна (Мистецтво та освіта, 2022)
Розглядається проблема навчання гри на домрі учнів-початківців у музичних школах чи школах мистецтв у аспекті організації процесу, підбору репертуару, добору відповідних засобів і методів роботи з учнями за взаємодії з батьками. Пропонується упорядкована автором збірка на основі творів українського композитора К. Шутенка, доповнена казковими історіями й візуальним рядом. Розкривається мета створення збірки, її структура і зміст, методичний коментар щодо роботи над творами, який сприяє послідовному опануванню учнями технічних умінь гри на домрі, зацікавленості освоєнням музичного інструмента з можливістю творчого самовираження.