Методи навчання мистецтва молодших школярів у НУШ - Марчук, Жанна Станіславівна (Мистецтво та освіта, 2019)
У статті окреслено питання важливості ознайомлення вчителя мистецьких дисциплін з новими методами навчання в умовах реалізації концепції НУШ. Автором розглянуто і запропоновано різні види методів навчання, рекомендованих НУШ і доцільних під час проведення уроків мистецтва – інтелект-карти, кубування, лепбукінг, сторітеллінг тощо – та наведено рекомендації щодо їх впровадження у практику роботи з учнями 1–4-х класів на прикладі конкретних завдань на уроках образотворчого мистецтва. Рекомендації будуть корисними для педагогів образотворчого мистецтва, вчителів початкових класів.